Over
Ons

Een gedegen, heldere en actuele administratie is onontbeerlijk voor elke ondernemer. Daaraan ontleent u namelijk alle belangrijke informatie die nodig is om uw bedrijf te besturen en gefundeerd belangrijke beslissingen te kunnen nemen. Ook is deze informatie essentieel om betrouwbare prognoses, kostprijscalculaties en businessplannen op te kunnen stellen. Tot slot is de administratie essentieel om achteraf verantwoording af te kunnen leggen, zowel intern als extern als aan banken, fiscus en andere stakeholders. Daarom stellen wij voor onze cliënten jaarlijks de jaarrekening op, indien nodig aangevuld met een deponeringsverslag. Ook verzorgen wij alle vereiste fiscale aangiften voor u en uw onderneming.

Wij zijn niet alleen bezig met de cijfertjes, wij kijken ook naar de wereld er achter.

We weten dat ondernemerschap veel meer is dan alleen administratie, en denken daar daarom graag pro-actief over mee, middels het geven van deskundig, helder en persoonlijk advies. Zo kunt u tijdig inspelen op veranderingen en kunt u zich ten volle focussen op uw onderneming.

Iedere onderneming is anders. Wilt u weten hoe onze diensten aansluiten op uw onderneming? Neem contact met ons op. We zijn flexibel en denken graag mee op welke manier we onze diensten perfect kunnen afstemmen op uw onderneming.